Welkom bij Mondzorg Schuhmacher, waar passie voor mondgezondheid samen komt met daarbij een holistische benadering van zorg.

Als praktijkeigenaar, Helene Schuhmacher, ben ik toegewijd aan het helpen van mensen bij het bereiken en behouden van een stralende (mond)gezondheid, waardoor je vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan.

Een stukje achtergrond:
Mijn reis naar de wereld van mondzorg begon als tiener, geïnspireerd door mijn ouders, echte “tanden nerds” met hun eigen succesvolle praktijken aan huis. Hun toewijding aan het verbeteren van mensenlevens door gezondheidszorg heeft me gevormd en gemotiveerd om ook een verschil te maken. Ondanks mijn eerste weerstand tegen het “vieze” tandenvak, ontdekte ik mijn ware roeping tijdens mijn opleiding Mondzorgkunde. Nu de trotse eigenaar van Mondzorg Schuhmacher, ben ik klaar om mijn passie met je te delen.

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: zoveel mogelijk mensen helpen om een goede mondgezondheid te bereiken en behouden, en hen met een zelfverzekerde glimlach door het leven laten gaan. In mijn praktijk leg ik de nadruk op holistische zorg, waarbij ik niet alleen kijk naar de zorgvraag, maar naar de unieke persoon achter deze vraag. Een mond is immers meer dan (een bak vol) tanden.

Bij Mondzorg Schuhmacher geloof ik in preventie als sleutel tot een gezonde levensstijl en algehele gezondheid. Door regelmatig een mondhygiënist te bezoeken, voorkom je niet alleen tandvleesproblemen, maar investeer je in jouw welzijn.

Ik nodig je van harte uit om deel uit te maken van onze “zorgfamilie” en jouw reis naar optimale mondgezondheid te beginnen. Voor meer informatie en om jouw afspraak te plannen klik hier voor contact. Samen streven we naar een stralende glimlach en een gezond leven.

Wat maakt mijn praktijk uniek:

Je wordt ontvangen in een kleinschalig fris, nieuw ingerichte praktijk. Je ziet altijd dezelfde mondhygienist. Wat ik erg kan waarderen is dat ik graag mijn patienten wil leren kennen door voldoende tijd in te plannen waar ruimte is voor een praatje.

Mijn vak vind ik onder andere heel mooi omdat ik de omgang en communicatie met mensen erg fijn vind.

Ik kan ik mijn patienten goed op hun gemak stellen, vooral als er onderliggend angst aanwezig is voor de behandeling wordt daar rekening mee gehouden.

Door regelmatig een mondhygiënist te bezoeken voorkom je tandvleesproblemen en werk je aan een gezonde levensstijl en algehele gezondheid.

Wat anderen zeggen

Behandeling met aandacht, je voelt je serieus genomen.

Marja de Groot

Had altijd een nare geur uit mijn mond nu ik regelmatig naar mondzorg Schuhmacher ga durf ik weer dicht bij iemand te ademen.

Wilma

Had last van pijnlijk tandvlees. Goede behandeling en adviezen. Ben er nu van af.

Pieter

Prima gevoel, kundige behandeling, niks overbodigs.

Jan de Man